Dranken

Ons ruim assortiment sterkedranken.
Ontdekken

NIEUWE WHISKY’S:


LOCHRANZA 1996 23Y 52,2°

GLENTAUCHERS 1989 31Y41,3°

KAMIKI BLENDED MALT 48°

KAMIKI INTENSE 48°

KAMIKI SAKURA 48°

KURA PURE MALT CLASSIC 40 °

KURA RUM FINISH 4 0 °

REKI HELIOS 4 3 °

NIEUWE RUM’S:


APPLETON 21 Y 43°

SANTOCCI LIMONCELLO

De limoncello van Santocci is een high-end product gemaakt volgens een authentiek recept met de beste citroenen van Sicilië. De likeur bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen en wordt exclusief geproduceerd en gebotteld door het Italiaanse familiebedrijf Torino Distillati, dat kwaliteit zeer hoog in het vaandel draagt. Santocci kan zowel als likeur, aperitief of digestief geserveerd worden.

 

THE NATURAL LIMONCELLO 35.40 % 700 ML

Deze Limoncello wordt gemaakt van de lekkerste biologische citroenen uit Sorrento in Italië. Deze citroenen danken hun kwaliteit aan het microklimaat en de vulkanische grond die zo typisch zijn voor die regio. De citroenschillen worden getrokken in alcohol en aan deze infusie wordt natuurlijke suikers, mineraalwater en ons geheim ingrediënt toegevoegd.

  • Smaaksensatie
  • Biologische citroenen
  • Gedistilleerde graanalcohol
  • Natuurlijke suikers
  • Mineraalwater
  • Geheim ingrediënt
IBIZA HIERBAS IBICENCAS

Geboren uit een uniek terrein, biedt het platteland van Ibiza en Formentera, met zijn rijk microklimaat, de specifieke hoeveelheden mineralen en vocht aan die de aromatische planten hun uitstekende eigenschappen verlenen. Dit betekent dat de op Ibiza en Formentera gekweekte aromatische planten eigenschappen hebben die een uniek effect hebben op het menselijk lichaam en dus ook een bijdrage leveren aan de traditionele likeur, op Ibiza gemaakt, van de Balearen. Deze likeur is gearomatiseerd met anijs. Door de verschillende uitzonderlijke planten, die in de berm langs de weg worden geplukt, geven de likeur een lichte zoete smaak. Het is grotendeels gissen naar wat er precies in de likeur gaat, toch zijn er een aantal planten bekend. Deze planten zijn tijm, lavendel, venkel, jeneverbes, oregano, rozemarijn, munt, sinaasappelen, citroenen, salie, eucalyptus, zonneroosje en kamille. In combinatie met speciale kruiden van het eiland, steranijs en groene anijs wordt een bijzondere likeur gemaakt die niet te vergelijken is met geen andere drank ter wereld.

IBIZA HIERBAS MARI MAYANS

Geboren uit een uniek terrein, biedt het platteland van Ibiza en Formentera, met zijn rijk microklimaat, de specifieke hoeveelheden mineralen en vocht aan die de aromatische planten hun uitstekende eigenschappen verlenen. Dit betekent dat de op Ibiza en Formentera gekweekte aromatische planten eigenschappen hebben die een uniek effect hebben op het menselijk lichaam en dus ook een bijdrage leveren aan de traditionele likeur, op Ibiza gemaakt, van de Balearen. Deze likeur is gearomatiseerd met anijs. Door de verschillende uitzonderlijke planten, die in de berm langs de weg worden geplukt, geven de likeur een lichte zoete smaak. Het is grotendeels gissen naar wat er precies in de likeur gaat, toch zijn er een aantal planten bekend. Deze planten zijn tijm, lavendel, venkel, jeneverbes, oregano, rozemarijn, munt, sinaasappelen, citroenen, salie, eucalyptus, zonneroosje en kamille. In combinatie met speciale kruiden van het eiland, steranijs en groene anijs wordt een bijzondere likeur gemaakt die niet te vergelijken is met geen andere drank ter wereld.

SAMBUCA MORENA 38°
MARZAD L’ANICE DI ANNA 50°50CL
GEERS SUPERIOR VERMOUTH RED 16% 750 ML

De rode vermouth is een semi-sweet vermouth. Hij wordt van de Airén druif gemaakt en is rond van smaak en er werden meer dan 50 verschillende kruiden gebruikt. De aroma’s zijn zwoel, toetsen van sinaaszeste, kaneel, kruidnagel, gedroogde vruchtjes, walnootjes en muskaat noot typeren deze vermouth. Door de toevoeging van sucrose krijgt de vermouth een mooie rondeur.

VERMOUTH DEL PROF ROSSO 18°75C
SIDERIT WODKA

Siderit Vodka Lactée is uniek in zijn soort omdat het wordt gemaakt van alcohol verkregen door het fermenteren van melksuikers en niet zoals gewoonlijk aardappelen. Nog een detail waaruit blijkt dat de oprichters, Prieto en Leivas, verbonden zijn met het grondgebied (Cantabria is een traditionele veehouderijgemeenschap) en met innovatie (het systeem is zo nieuw dat Leivas en Prieto er patent op hebben).
Deze ultra premium wodka wordt verkregen na vijf destillaties. Het distilaat wordt verlaagd van 96 tot 40 graden met water uit de bron van Ortigosa del Monte en mag minimaal twee maanden worden bewaard.
Siderit Lactée wodka is erg zacht in de mond, met verschillende tonen in de mond.

BRUICHLADDICH LADDIE 8Y 50
SCALLYWAG 53,6° LTD EDIT
CIROC VODKA 40°
KETEL ONE 40°
BELVEDERE 40
ARRAN 10Y 46° + 2 GLASSES
TEELING SMALL BATCH+2GL46°
NIKKA COFFEY GRAIN GIFTBOX 45°
MACALLAN AMBER 40°
ADNAMS SINGLE MALT N°1 43°
BELGIAN OWL INTENSE 2 73°50CL
JACK DANIELS N 7 40 1,5 L
GLENFIDDICH 18Y 40°
JURA 10Y 40° +2 GLASSES
JURA 12Y 40°+ 2 GLASSES
BELGIAN OWL 2006 12Y 77,2°50CL
BELGIAN OWL 2005 12Y 46°50CL
CHURCHILL BARREL RUM
24 DAYS OF RUM ADVENT 40°48CL
ZACAPA 23 40°
RED LEG SPICED RUM 37,5°
TAKAMAKA SPICED 38°
CARIBBEAN SPICED GOLD 40°
GOLD OF MAURITIUS SOLERA 5 40°
DICTADOR 12Y 40°
TIKI LOVERS WHITE 42°
SHACK RUM GOLD
BUMBU RUM
ROCKHOPPER RUM 40% 500ML

Rockhopper is een blend van 5 jaar, puur natuur, met herkomst uit Panama, Dominicaanse Republiek en Guatemala. De veroudering is uitsluitend gebeurd op oude bourbon vaten. Met zijn zachte, evenwichtige en rijke smaak kan deze fantastische rum perfect PUUR gedronken worden!

PLANTATION PINEAPPLE RUM 40°
PLANTATION EXPERI 6*10CL 41,12
PLANTATION BARBADOS XO 40°+2GL
PLANTATION JAMAICA 2002 42
PLANTATION BARBADOS XO 40°
PLANTATION JAMAICA 2002 42°
CHURCHILL GIN
POPPIES GIN

Tijdens de eerste wereldoorlog distilleerde Charles Rubbens jenever in zijn bekende distillerie te Zele. Op basis van een recept van een Engelse soldaat distilleerde hij de Poppies Gin. De typische smaak was het gevolg van een verfijnd en afgewogen mengsel van geselecteerde botanicals. Poppies Gin was destijds een felbegeerde drank bij de Britse soldaten tijdens de oorlog ’14-’18. Een slok poppies gin verwarmde hen op lange koude nachten in de loopgraven en hielp hen de moed erin te houden.

PAPAVER GIN

Smaak : Een zachte gewaarwording van irisbloem die overgaat naar frisse citrusvruchten. De alcohol is heel mooi geïntegreerd in de gin die duidelijk aanwijst dat we hier met een TOP spirit te maken hebben. Zacht aangenaam bittertje van de sinaaszeste ondersteund door een pittig kantje afkomstig van de gember. Een zeer divers smaakprofiel met achterna een heel lange aangename afdronk. Conclusie : Papaver gin is één van die pareltjes die je zelden tegenkomt bij gins. Een super gebalanceerde spirit met enorm veel subtiele diverse aroma’s en smaken, die in harmonie zijn met elkaar. Papaver is een florale/fris fruitige gin met…

COPENHAGEN DRY GIN
SIDERIT GINGER & LIME
SIDERIT HIBISCUS
SPRING GIN
MARULA GIN GRAPE FRUIT
MARULA GIN

Marula is een zachte gin met een exotisch tintje dankzij de marulavrucht. Andere botanicals zoals jeneverbessen (Toscane), lavendel (Provence), rozenblaadjes (Bulgarije), koriander (India) en oranjebloesem (Spanje) zorgen voor zijn unieke karakter.

ROBY MARTON ORIGINAL GIN 47°
KYRÖ NAPUE RYE GIN 46,3°50CL
KYRÖ KOSKUE BARREL AG 42,6°50C
COPPERHEAD BLACK 42° 50CL

Wordt verrijkt met zwarte thee en vlierbes, twee ingrediënten die bekend staan om hun geneeskrachtige werking.

COCKNEY’S GIN 44,2°
BUSS N° 509 MASTER CUT 45°
BUSS N° 509 MIDI CUT 45°
NORDES GIN 40°
POLI MARCONI 46 GIN 46°
GINRAW GASTRONOMIC GIN 42,3°
BUSS N° 509 REBEL CUT 47°
BUSS N° 509 WHITE RAIN 50°
DAFFY’S GIN 43,4°
BROCKMANS 40
FERDINAND’S TRAVELLER’S BOX 44
HENDRICK’S GIN 41,4° + TEA CUP
MONKEY 47 GIN 47° 50CL
GINRAW GASTRONOMIC GIN 42,3°
DAFFY’S GIN 43,4°
NORDES GIN 40°
HENDRICK’S GIN 41,4°
BLIND TIGER PIPER CUB 47° 50CL
WARNER EDW HARRINGTON GIN 44°
LA PETITE MERVEILLE GIN 40°50 CL
FOREST DRY GIN SUMMER 45° 50CL
WARNER EDW HARRINGTON GIN 44°
DODD’S GIN 49,9° 50CL